NAŠA PRIČA

Lady M je brand orginalnih jastučnica šivanih sa puno pažnje i ljubavi . Kada spojiš dugogodišnje iskustvo dizajniranja, ljubav prema kreativnosti i svemu što je drugačije i posebno nastaje brand Lady M . Pomno se bira svaki detalj od materijala, boje, dezena … tako nastaje jedinstveni spoj a krajnji rezultat je orginalna dekoracija za svaki dom. Unesite i vi dašak orginalnosti u svoj dom, darujte sebi ili dragim osobama …

Choose your lady !!!

KOLEKCIJA LADY

Kolekcija Lady jastučnica je inspirirana haljinama i modom. Svaka Lady jastučnica se radi po nekoliko sati zbog mnoštva detalja, ima svoje ime, te je samim time unikat.

Prigodne su kao poklon za sve važne životne događaje, prvenstveno kao dekoracija u vlastitom domu. Nađete nešto prigodno za sebe ili kao poklon za Vaše najmilije.

KOLEKCIJA LAYDAN

astučnice L su orginalna “must have” dekoracija za svaki dom. Većina L. jastuka ima džepić za daljinski upravljač tako da nije samo “ugodan oku” nego je i funkcionalan.

Ukrasite svoj dom orginalnom i funkcionalnom dekoracijom, u mnoštvu dezena i boja pronađite za sebe ili za svoje najmilije dizajn iz kolekcije L. koji će se najbolje uklopiti u interijer i pridonijeti tome da najudobnije mjesto na svijetu bude još udobnije.

NOVI PROIZVODI

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Proizvod je dodan u košaru

Nastavite kupovat Pogledaj košaricu